Diensten door Nederlandstaligen

Woon je nog maar net of wellicht al langer in de omgeving rondom Darney maar ben je het “vakjargon” of streektaal van de Fransen hier nog niet machtig, dan zijn er altijd nog een aantal Nederlandstaligen die diensten aanbieden waarvan je gebruik kunt maken.

 

SECONDHOME SEVICE – Bleurville
Secondhome service is een dienstverlener in frankrijk. Onze preciese regio is 40 kilometer rondom Bleurville een plaatsje in de buurt van Vittel, Contrexeville en Darney. Onze service pakket bestaat uit het beheer service en verhuur service, maar ook klussen in en om het huis voeren wij uit. Tevens geven wij advertentie ruimte aan onze klanten om het verhuur van de vakantie woningen te promoten.

 

MAKELAAR – WNB IMMOBILIER – Vauvillers
Ons makelaarskantoor is gevestigd in de hoofdstraat van Vauvillers. Ons gehele huizenaanbod bevindt zich in een straal van ongeveer 60 km rondom dit plaatsje.
Wij hebben een groot aanbod onroerend goed, vanaf het huisje/boerderijtje totaal te renoveren tot en met het droomkasteel en alles daar tussen in. Vandaar dat u kunt zoeken in diverse prijsklassen.

 

AANNEMER – LEO DAANE – Grignoncourt
Leo DaaneLeo beschikt over een jarenlange ervaring in allerlei werkzaamheden in de bouw. Hij metselt en timmert, bedekt daken, legt alle soorten vloeren, ontwerpt en installeert keukens en badkamers, is handig met elektriciteit en gaat ook de aanleg van installaties niet uit de weg.
Dit houdt in, dat hij elk karwei zelfstandig kan uitvoeren, van het begin tot het eind, maar het betekent ook, dat hij – waar nodig – niet zal aarzelen om extra capaciteit van derden in te huren. Al was het alleen maar omdat in sommige gevallen een extra hand nu eenmaal onontbeerlijk is.

 

AANNEMER – FRANK DE BRUIN – Melincourt
Frank de Bruin is een zeer vakkundig aannemer die redelijke en concurrerende prijzen hanteert, al 15 jaar in Frankrijk als aannemer opereert en zelf hard meewerkt met zijn personeel.
Hij spreekt van oorsprong Nederlands, maar ook Engels en Duits en uiteraard vloeiend Frans. Hij is gespecialiseerd in renovatie van woningen.

 

TRADIMOT – INTERMEDIAIR & VERTAALSERVICE – Serqueux
TradimotHet doel dat wij voor ogen hebben is om u te helpen en te ondersteunen bij het kopen van een (tweede) woning en de start van uw “nieuwe” leven in Frankrijk .

Franse les – voor beginners en gevorderden. Woont u permanent of bent u regelmatig in Frankrijk en u wilt vooral het hedendaagse Frans beter leren spreken in alledaagse situaties? Dan bent u bij Tradimot aan het juiste adres.

Vertaaldiensten – Tradimot vertaalt teksten naar het Frans vanuit het Nederlands of Engels en vice versa. Een goede vertaling stelt u in staat beter te communiceren met uw Franstalige relaties. Dit kan voor u een reden zijn om uw brochures, uw website, brieven of andere teksten voortaan te laten vertalen.

Tolkdiensten – Tradimot verzorgt de communicatie tussen U en uw gesprekpartner. Wij kunnen u begeleiden in diverse situaties om communicatieproblemen op te lossen.